De ambassadeurs en assistent trainers van onze academie.

Dit zijn onze ambassadeurs en/of assistent trainers. Wij hebben hen gevraagd of ze onderdeel van de New Wave Academie wilden zijn, door ambassadeur te zijn en waar nodig te kunnen helpen door te assisteren tijdens trainingen. 

Velen van hen hebben het druk met een eigen carrière, waardoor zij vaak maar 1 of 2 keer per jaar aanwezig kunnen zijn tijdens onze wekelijkse training. 

Matthijs foto.jpg

Matthijs de Ligt

Ondanks zijn nog jonge leeftijd wordt hij nu al beschouwd als 1 van de beste verdedigers ter wereld. De voormalig Golden Boy zou zomaar een keer zijn opwachting kunnen maken op ons trainingsveld!

Lesly kader foto.JPG

Lesly de Sa

Voormalig speler van Ajax, Willem II en Slovan Bratislava, onder meer Champions League gespeeld en al aanwezig geweest als assistent-trainer bij onze training!

Sjors foto.jfif

Sjors Kramer

Ook Sjors maakte afgelopen seizoen zijn debuut in het eerste van FC Volendam en de 21-jarige verdediger hoopt dit seizoen op nog veel meer minuten.

Micky.png

Micky van de Ven

20-jarige centrale verdediger van VFL Wolfsburg. Afgelopen zomer transfer gemaakt vanuit de Keuken Kampioen Divisie, mede door tot grootste talent van de competitie gekroond te worden.

Stije foto.jpg

Stije Resink

Maakte op 17-jarige leeftijd al z´n debuut voor Almere City en zit inmiddels dicht tegen een basisplek aan op het middenveld, bij de club waar hij door zijn speelstijl vergeleken wordt met Frenkie de Jong.

Jay foto.jpg

Jay Kruiver

De 20-jarige rechtsback maakte afgelopen seizoen ook zijn debuut voor FC Volendam en zit dicht tegen een plek in het eerste elftal aan.

Derry foto.jfif

Derry John Murkin

21-jarige linksback van FC Volendam, inmiddels al 54 wedstrijden achter zijn naam staan, waarin hij al 9 goals maakte en 16 assists gaf. Hiermee verdiende hij al de interesse van meerdere clubs uit de Eredivsie.

Robin foto.jpg

Robin Schulte

20-jarige middenvelder van FC Volendam, maakte afgelopen seizoen zijn debuut en hoopt dit seizoen een plek in de basis te veroveren. Hij zit inmiddels dan ook vast bij de eerste selectie van de club waar hij van jongs af aan actief is.